MUĞLA / MENTEŞE - Şehbal Baydur Ortaokulu

Attentioners eTwinning projemizin logosu yapılan oylama sonucu belirlendi.

Ara

Okulumuz özel eğitim öğretmeni Belgin SEVGİ İÇYÜZ ve Romanya'dan meslektaşı Mihaela GOVOR'un kurucu olduğu, öğrencileri ile  dikkat becerileri çalışılacakları   Attentioners isimli eTwinning Projesi tanışma toplantısı ile başladı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle okulumuzda Ebru Atölyesi, Braille  etkinliği yapılmış. Hak Temelli Eğitime Bakış isimli panel  düzenlenmiştir.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle düzenleyeceğimiz, Eğitimde Engelli Hakları; Hak Temelli Eğitime Bakış isimli panelimize tüm öğretmenler, öğretmen adayları ve velilerimiz davetlidir.

Ekm

Eko-Okullar koordinatörlerimiz Gamze Nazik Kaşıkara ve Belgin Sevgi İçyüz Eko Tim'de görevli öğrenciler  ile bilgilendirme ve planlama toplantısı yaptı.

Okulumuzda Eko-Okullar Projesi Yürütülmeye Başlanmıştır

Ekm

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi Aldı.