MUĞLA / MENTEŞE - Şehbal Baydur Ortaokulu

Okulumuzun Kurucu Olduğu Attentioners Projesinin Kalite Etiketi Başvurusu Yapıldı.

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Belgin SEVGİ İÇYÜZ'ün kurucusu olduğu Attentioners eTwinning Projesi sona erdi. Başarılı bir şekilde sona eren projenin kalite etiketi başvuruları yapıldı. Proje için Türkiye, Romanya ve Portekiz'den ortaklar kendi ülkelerinin ulusal destek servislerine kalite etiketi başvurusu yaptı.

Özel gereksinimli çocukların dikkat becerilerini güçlendirmeyi amaçlayan projede, işitsel dikkat, görsel dikkat, seçici dikkat ve ortak dikkat alanlarında çalışmalar yapıldı. Ekim ayında başlayan projede ayrıca öğretmen ve öğrenci webinarları yapıldı. Ayrıca tüm ortak okulların katılımı ile ortak hikaye ve slogan  gibi  ürünler ortaya çıkarıldı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

20-06-202320-06-2023

Yayın: 20.06.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 11:35 - Görüntülenme: 86